joi, 19 aprilie 2007

Mogulii au invins: Basescu, suspendat

Fapt fara precedent: suspendarea din functie a presedintelui Romaniei. Lovitura de stat, sub aparenta legalitatii, a fost data astazi in Parlamentul tarii. Parlamentarii, pe care i-am trimis sa ne reprezinte, au facut jocurile mogulilor, a famigliei politico-economice.
Geoana, Tariceanu, Vadim n-au fost decit marionete trase de sfori. Nu ei si nici partidele pe care le reprezinta nu au invins in aceasta batalie pentru restauratie. Ci Patriciu, Voiculescu si restul de miliardari, cocotati pe ruinele revolutiei romane. Impreuna insa au dat ceasul Romaniei inapoi cu 17 ani.
Astazi, la ora 18.30, in Piata Universitatii are loc un miting de protest impotriva deciziei aberante a parlamentarilor naimiti. Va veni si Traian Basescu, pentru a incepe cursa pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte. Daca va mai fi lasat de aceeasi parlamentari sa candideze.
Nu l-am simpatizat pe Basescu pentru atitudinea lui de tatuc al boborului, nici nu cred ca el este vreun inger, dar nici nu pot accepta inlaturarea sa in mod abuziv si in dauna intereselor tarii. Si-apoi, intre Basescu si ceata de ciudati Geoana - CV Tudor - Becali, pe cine ar fi sa aleg?

Seja o primeiro a comentar