luni, 18 iunie 2007

Un unionist, primar al Chisinaului


Candidatul Partidului Liberal din Basarabia, Dorin Chirtoaca (foto), in varsta de 28 de ani, a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului.El a obtinut 58% din voturi si l-a invins pe Veaceslav Iordan, primarul interimar al orasului si reprezentant al Partidului Comunist, aflat la putere.
Potrivit Realitatea TV, comunistii nu au reusit sa isi asigure majoritatea nici in Consiliul Municipal al capitalei Basarabiei, unde au obtinut doar 16 din cele 51 de locuri. Celelalte partide si-au anuntat deja intentia de a forma o coalitie anticomunista. Tanarul castigator Dorin Chirtoaca este absolvent al Facultatii de Drept de la Universitatea Bucuresti. Cu o reputatie de antirus, el a fost printre primii care s-au pronuntat pentru interzicerea difuzarii emisiunilor posturilor ruse de radio in Republica Moldova, in urma cu cinci ani.

1 Comentário:

Pr. Dorin spunea...

Domnule Claudiu Târziu,

vă respectăm munca pe care o depuneţi la revista "Rost" şi pregnanţa ideatică a articolelor pe care le publicaţi.

Suntem webmasterul de la Teologie pentru azi (http://bastrix.wordpress.com/), Pr. Drd. Picioruş Dorin Octavian şi dacă doriţi să colaborăm cu dv., în mod regulat, la revista "Rost" pe care o conduceţi, bucuria e de partea noastră.

Aşteptăm un răspuns din partea dv. pe adresa dorinfather@yahoo.com

Mulţumim anticipat şi vă dorim o zi bună în continuare!