marți, 7 august 2007

Sar masonii ca pop-cornul


"Fratii" masoni au intrat in fibrilatie, scot capul, haotic sau intr-o degringolada regizata (la deruta), pe unde nu te-astepti. Vor sa puna, cu orice pret, pe scaunul patriarhal al BOR un ierarh mason. Oamenii presteaza pe unde apuca: in ziarele care ii gazduiesc, pe blogurile personale, in emisiuni tv.
Tamiierea unui Daniel al Moldovei merge in paralel cu atacul abject contra IPS Bartolomeu al Clujului.
Apartenenta la masonerie e minimalizata, cind nu se spune de-a dreptul: masoneria e buna, iar condamnarea masoneriei de catre Biserica, din anii '30, nu mai e de actualitate (pai, in viziunea lor, nici ce-au stabilit Sfintele Sinoade Ecumenice nu mai e de actualitate). Stiti unde am mai auzit noi asta? Iacata chiar la IPS Daniel, la o intrunire cu preotii din subordine.
Pe de alta parte, IPS Bartolomeu este numit "fascist", "exponent al extremei-drepte" si "o rusine a Bisericii" pe motiv ca, pe cind era adolescent a aderat la organizatia de elevi a miscarii legionare.
Cu alte cuvinte, e mai grav sa fi fost, ca elev, intr-o organizatie care e blamata astazi, chiar daca acea organizatie tine de istorie, decit sa fii membru al altei organizatii, care inca trage sfori in politica nationala si internationala, dupa reguli si cu metode anticrestine.
Logica asta e specifica baietilor cu sortulete: incearca sa ne prosteasca in fata.
Pina aici, nimic surprinzator.
Cu adevarat mirabil este tupeul unui ins care se vrea virf de lance in acest razboi pentru darimarea IPS Bartolomeu. Omul nostru isi zice ziarist, desi nu a facut niciodata meseria asta cum se cade, iar in tirg se stie de mult ca este spion si mason. Ba, cind se imbata - ca le trage la masea grozav - se si lauda cu "fratii" lui.
Individul, lipsit de orice urma de caracter, unsuros si gaunos, tuna si fulgera impotriva IPS Bartolomeu si, evident, a miscarii legionare. Dar nu sufla un cuvintel despre cum, ani in sir, a papat banii unor legionari din exil, care au vazut in el, naivii, speranta, "un nou Capitan". L-au purtat, ca pe sfintele moaste, pe la diverse reuniuni ale lor, i-au dat diverse "misiuni", iar el, estimp, alimenta serviciile secrete cu informatii despre "reinvierea miscarii legionare" - in cea mai mare parte inventate, ca sa-si justifice argintii pe care ii primea.
Acum, cind legionarii mai bogati au trecut la cele vesnice si cind cei ramasi, coplesiti de slabiciunile virstei inaintate, au abandonat orice activitate (inclusiv editarea celei mai vechi publicatii romanesti din exil), baiatul s-a intors in tara. Lucreaza pentru un fost securist, care are trust de media. Unde altundeva? Si face spume pe un blog, pe teme care ii sint familiare (servicii secrete, legionari), dar si pe unele de care e complet strain (Biserica).
Nu-i dau numele pentru ca nu vreau sa-l fac vedeta, nici sa-i cresc traficul pe blogul lui mincinos.
Insa, daca va continua cu mizeriile, voi fi nevoit sa povestesc aici si poate si prin niste ziare, citeva episoade foarte interesante in care a jucat rolul principal. Cu documente pe masa, desigur.
Nu de alta dar s-ar putea sa-l creada cineva pe traznitul asta si e pacat ca murdaria lui sa atinga oameni de valoare si de caracter.

7 Comentários:

Anonim spunea...

M-ai facut tare-tare curios .... Cine-i ?

Alin Mihaiuti

Anonim spunea...

numele acelei persoane trebuie cunoscut neaparat. este plina presa romaneasca de lichele deci faptul ca mai nominalizam una n-ar trebuie sa mire pe nimeni.

alex

Anonim spunea...

Bravo!

Vlad

Anonim spunea...

Eu zic ca este Andrei badin. Ia verificati, tovarasi si preteni :)

Anonim spunea...

andrei badin este prieteni.

Despot

Anonim spunea...

:( din pacate suntem dusi de nas de masonerie..si parca nimeni nu vede nimic ..totul se face aproape pe fata si totusi...:(

Razboi intru Cuvant spunea...

Cautati raspunsul pe:
http://andreibadin.blogspot.com/