luni, 22 octombrie 2007

Mitropolitul Corneanu ii denunta pe sustinatorii parintelui Calciu

In vreme ce Parintele Gheorghe Calciu zacea in puscarie pentru ca se opusese darimarii bisericilor din Bucuresti, actualul mitropolit al Banatului, IPS Nicolae Corneanu, cistiga bani si pozitii in ierarhia bisericeasca din delatiuni la Securitate. Din pacate, IPS Nicolae, pe care l-am cunoscut si despre care as fi vrut sa-mi fi putut pastra impresia buna, i-a turnat inclusiv pe preotii care il sustineau in Biserica pe parintele Calciu. Doamne, ce mizerie!
Cititi in Evenimentul zilei si aici.
Parintele mitropolit Nicolae si-a asumat public abia acum, tirziu, si fara sa poata repara ceva, vina de colaborator al politiei politice. Pentru parul sau alb si bruma de demnitate care i-a ramas, as vrea sa se retraga din scaun. Dar probabil ca nu o va face.

5 Comentários:

Anonim spunea...

Pai el e omul care l-a lansat pe orbita pe Daniel. Ateul lui Dumnezeu. Ha!

Ioan Usca spunea...

Anonim nu spune lucruri necuviincioase, dar simplifică...
Am dori amănunte.

Anonim spunea...

Eu cred ca PS Corneanu ar trebui ajutat sa se retraga cerindu-i-se direct acest lucru. Dar cine sa ii ceara asa ceva? Sinodul sau credinciosii. Pentru ca exista si oameni care nu au curajul sa ia decizii importante si se lasa dusi de val.Daca nu ii smulgi la timp, se inneaca.

Anonim spunea...

emilia zicea : Eu cred ca PS Corneanu ar trebui ajutat sa se retraga - pai cum ajutat, doar daca-i dam un cu un bolovan in cap ca la sarpe...ca altfel, doar cand s-o milostivi Dumnezeu.
Macar Iuda a avut onoarea sa se spanzure.
Pe cand Corneanu nu da nici un semn ca s-ar cai dupa nenumaratele tradari...
Cred ca parintele Calciu la iertat crestineste, caci altfel nu se explica vizitele pe care i le facea de cateori venea in Timisoara.

alin m
tm

Unknown spunea...

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!
Sa ne rugam pentru toti oamenii...sa nu mai judecam pe nimeni...ce rost are sa il judecam pe parintele Nicolae Corneanu? Stiti dumneavoastra ca nu s-a pocait? Ca nu ii pare rau?
Nu ne ajung pacatele pe care le facem...mai si judecam? Cine suntem noi sa ii judecam pe ceilalti? Sa vedem barna din ochiul nostru, sa o scoatem, si, poate, vom reusi sa ajutam pe aproapele cu DRAGOSTE!

Doamne ajuta!
Ma iertati.