duminică, 25 noiembrie 2007

Alianta DA ia mai multe voturi cind e dezbinata

Partidele care au alcatuit Alianta DA, recte PNL, schismaticul PLD si PD au obtinut azi o victorie zdrobitoare asupra "fortelor de stinga" (in fapt PD e de stinga cum sint si PNL, PLD si PD de dreapta). Dezbinata fiind, fosta ADA a strins mai multe voturi decit in 2004, cind era una. Adunate, procentele PNL, PLD si PD dau 55% din optiunile electoratului. Daca am lua de bun acest rezultat, s-ar parea ca PNL, PD si PLD ar putea guverna rezonabil, fara santajul UDMR sau PC (caruia cred ca-i putem cinta prohodul deja), ceea ce nu era de imaginat dupa alegerile din noiembrie 2004. Insa, n-au avut rabdare sa ramina impreuna pina azi. Sau, cine stie, poate le-ar fi daunat sa fie unite... In plus, sa nu ignoram realitatea: la alegerile parlamentare interne, procentele ar putea fi cu totul altele, avind in vedere ca acolo va simti si romanul mai bine miza si probabil vom avea o prezenta la urne de peste 50%.

Pina atunci, invingatorii de azi au dreptul sa se bucure. Iata cine sint cei care au deja (pentru ca li se vor adauga altii, in urma redistribuirii voturilor celor care au ramas sub pragul electoral) bilete pentru Parlamentul European, unde-i asteapta salarii mai mari si privilegii pe masura:

PD
Sorin Frunzaverde
Roberta Alma Anastase
Petru Filip
Monica Iacob-Ridzi
Marian Jean Marinescu
Maria Petre
Rares Lucian Niculescu
Marian Zlotea
Dragos Florin David
Mihaela Popa
Constantin Dumitriu

PNL
Renate Weber
Daniel Daianu
Adina Ioana Vălean
Cristian Buşoi
Ramona Nicole Mănescu

PSD
Titus Corlatean
Adrian Severin
Rovana Plumb
Daciana Octavia Sarbu
Cătălin Ioan Nechifor
Silvia-Adriana Ticau
Ioan Mircea I. Pascu
Gabriela Cretu

PLD
Theodor Stolojan
Dumitru Oprea

UDMR
Gyorgy Frunda
Sogor Csaba

1 Comentário:

Anonim spunea...

Oare nu ar trebui sa fie verificati si sa se spuna mai mult despre francmasonerie ? Daca are asa cum zic ei idealuri nobile de ce este o organizatie secreta ?

Este aparuta o carte de Nicolae Paulescu "Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria".
Cititi oameni buni aceasta carte nici nu va puteti imagina cat este de actuala. Va veti lamuri singuri de ce va rog sa o cititi.