marți, 6 noiembrie 2007

Dan Puric, in conferinta "Sfintii inchisorilor" - inregistrare video


Deocamdata puteti vedea pe Internet o parte din manifestarea organizata de Asociatia "Rost" vineri, 2 noiembrie a.c., la Sala Dalles. Mai precis, partea in care Dan Puric vorbeste despre cartea Sfintul inchisorilor, aici si aici.

In alta ordine de idei, semnalez aparitia unor ecouri ale manifestarii in presa: Ziua, Gardianul, Cronica Romana si Jurnalul National.

UPDATE
Intre timp, au fost puse pe www.crestinortodox.ro si inregistrarile audio ale cuvintarilor Pr. Amfilohie si a Monahului Moise.

UPDATE 2
Inca o relatare in Gardianul.
Iar pe site-ul www.crestinortodox.ro au fost postate si variantele video ale cuvintarilor tinute de Pr. Amfilohie si de Monahul Moise.

1 Comentário:

P. spunea...

prea putine reactii ale presei (nimic ne-obisnuit in asta) si parca toate scrise cu jumatate de gura. ca un fapt divers. cand o asemenea stire (nu fundamentala, sigur, dar relevanta si in sens istoric, si crestin, si literar) e pusa intr-un colt de pagina ca un scolarel pedepsit in timp ce pe prima troneaza poze obscene, stiri efemere sau titluri de-o schioapa, cum sa nu iti fie clar ca exista un gen de stiinta jurnalistica a nimicului agresiv?