joi, 15 mai 2008

Pentru o familie normala, spuneti NU Sodomei!


La initiativa unui grup de tineri crestini, luni, 19 mai a.c., incepind cu ora 17.00, in Bucuresti va avea loc un mars pentru normalitate, pentru familie si contra propagandei homosexuale. Aceasta actiune urmareste sa atraga atentia asupra faptului ca, pas cu pas, de citiva ani, anumite organizatii ale "societatii civile" incearca sa ne faca sa credem ca a fi homosexual este ceva normal, ca homosexualitatea e o simpla alegere, pe care, la o adica, ar putea-o face si copiii nostri. Cu alte cuvinte, un pacat si un viciu ne este prezentat ca un comportament firesc. O abordare mai pe larg aveti aici si mai ales in dosarul intocmit de Christiana.
Marsul pentru normalitate este programat chiar in prima zi a saptaminii de propaganda a gay-lor - care se desfasoara de patru ani neintrerupt, cu acordul si ajutorul autoritatilor, care ar trebui sa pazeasca morala publica si interesele majoritatii.
Obraznicia, insistenta si fortele politice si financiare de care fac uz homosexualii pentru promovarea homosexualitatii in ultimii ani reclama un raspuns imediat si clar din partea romanilor crestini. In anii trecuti, noi cei de la ROST ne-am marginit la a ne exprima opinia prin presa. Astazi este nevoie sa iesim si in strada. De aceea, Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura "Alfa", Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava - altminteri organizatii care au optat pina acum pentru alt fel de manifestari decit cele de strada - gireaza acest mars pentru normalitate.
Marsul va incepe din fata Patriarhiei si va urma traseul Piata Universitatii, Piata Romana, Bulevardul Dacia, Calea Victoriei, Dealul Mitropoliei.
Personal, imi doresc ca aceasta actiune sa nu fie instrumentata politic - tocmai pentru ca sintem in campanie electorala - si mai ales ca Biserica sa o sustina. Ma intreb citi preoti vor iesi "cu crucea-n frunte". Si nadajduiesc ca multi, iar dupa sfintiile lor - parohii intregi. Cel putin asa s-ar cuveni.

16 Comentários:

Anonim spunea...

Minunata idee. Tineretul crestin romanesc trebuie sa arate autoritatilor debusolate adevaratul drum al familiei crestine. Aceasta este normalitatea si nu parada obraznica a acestor dezmosteniti ai soartei. Oare chiar nu le prieste romanilor libertatea? Sa ne bucuram de ea si sa ne alaturam celor multi pentru sanatatea familiilor noastre. Iar daca credeti ca aceasta anomalie este protejata in America, este un fenomen prezent doar in cateva oare care insista in acest demers. Dar restul americanililor, de origine romana sau nu, sunt adeptii normalului.
Pr. Gh. Naghi
San Jose, CA

varvara spunea...

Ma bucur sa aud ca cineva vrea sa faca lucrul acesta.Imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo(nu sunt din Bucuresti), dar am sa va insotesc cu sufletul.Dumnezeu sa va ajute.Trebuie sa luptam pt. normalitate si verticalitate, demnitate.

florin chiver spunea...

O initiativa laudabila, la care ar trebui sa se ralieze toate organizatiile care promoveaza valorile crestine. Speram ca manifestarea sa aiba reflectare favorabila in mass-media, iar Biserica sa acorde sprijin direct.
Doamne-ajuta !

Anonim spunea...

Un mars pentru normalitate in preajma paradei sodomitilor mi se pare o idee grozava! Cum de nu s-a mai gindit nimeni la asta pana acum?!

Anonim spunea...

Va salut Fratilor. Noi in Basarabia am obtinut o prima victorie in aceasta problema. Am impiedicat desfasurarea actiunii acestor grupuri marginale. In plus Vicepresedintele Parlamentului Tarii ne sustine si a iesit cu o declaratie de condamnarea homosexualitatii, fara precedent, fiind indignat de obraznicia acestor grupuri marginale. aici puteti gasi declaratia liderului Crestin democrat Iurie Rosca - www.ppcd.md

Anonim spunea...

Ce se crede ca se va realiza cu acest mars ? Brusc toti homosexualii vor renunta la orientarea lor sexuala despre care nici ei nu stiu de unde vine ? Sunt peste 40.000 de homosexuali in Romania. Vi se pare putin ? Vi se pare ca e un curent de fite ? E viata dragii mei. Se iroseste atata energie pentru ca noi sa dictam ce se intampla in dormitoarele lor ? Deschideti ochii mintii. Au murit peste 18000 de oameni in China acum cateva zile. Dintre cei care iesiti sa marsaluiti cati ati trimis ajutoare ? Pe voi va preocupa homosexualitatea. De fapt va preocupa ce se intampla in ograda vecinului. ROMANILOR !!!

Anonim spunea...

mie mi se pare o porcarie. tot Dumnezeu i-a facut si pe ei, asa cum sunt. si sincer mi se par mult mai civilizati decat ce vezi pe strada in zilele noastre - mai bine faceti o campanie sa se mai imbrace domnisoarele de pe strada, ca e destul de nasol sa iasa doar in niste maieute si niste pantalonasi sau fustite aproape inexistente... faceti ceva cu copiii care se sinucid pentru ca nu ii intelege nimeni, faceti ceva pentru sarmani, pentru batrani, sau pentru orfani... si lasati-i pe homosexuali cu ale lor...

Anonim spunea...

Romania NU e Sodoma! Si nu va fi niciodata!

Cat timp stau linistiti, "in privat", e ok. Insa, atunci cand lobby-ul homosexual face presiuni imense asupra guvernelor etc. etc., atunci lucrurile se schimba.

Anonim spunea...

Pt primul anonim si Melania: marsul asta e o reactie la marsul homosexualilor si la ceea ce sustin ei. Poate vi se pare normal ca ei sa adopte copii. Sau poate vi se pare ok ca ei sa ridice la rangul de normalitate perversiunile facute de ei in public. By the way, probabil sunteti extrem de neinformati sau va doare in cot de urmarile pe care le-ar avea raspandirea "normalitatii" proclamate de homosexuali in gradinite, scoli, biserici (cu "b" mic) si alte institutii publice.
Daca nu considerati ca va pierdeti timpul pretios uitandu-va pe fotografiile de pe acest link: http://www.massresistance.org/docs/events07/youthpride07/common.html eu zic ca sunt sanse sa va schimbati opinia asupra homosexualitatii.
A, si inca ceva: anonim 1 banuiesc ca esti prea las pt a-ti da macar numele de botez atunci cand postezi mesaje pe blog.

varvara spunea...

Mi se pare anormal ca cei 50000 de asa zisi oameni sa spuna ca e normal ceea ce 2 milioane de OAMENI considera ca e anormal. Sau democratie inseamna dictatura minoritatilor?Nu vi se pare ca faceti voit confuzie intre normalsi anormal?Care viata?Viata este de la Bunul Dumnezeu care condamna sodomia ca pacat strigator la cer.Pentru dvs. nu este cer, nu este Dumnezeu?V-ati intovarasit cu sarsaila?

NISTOROIU GHEORGHE spunea...

Va felicit sincer pentru lupta permanenta pe care o duceti pentru promovarea unei vieti cu adevarat crestine!
Am aflat mult prea tarziu pentru a ma alatura marsului dar contati pe tot sprijinul meu pentru a-i face pe tinerii cu care lucrez zilnic sa va inteleaga si sa se alature pe viitor.
Cu Dumnezeu inainte !
prof.drd.Gheorghe Constantin Nistoroiu

freebooks spunea...

the secret - trebuie sa luptati pentru relatii normale nu anti-gay. vizionati the secret

Anonim spunea...

Sunt de acord ca acest gay parade nu era necesar, sunt de acord ca ei nu trebuie sa adopte copii. Dar ei exista. Punct. Si sunt multi. Si nu pot fi izolati ca niste leprosi.
Il lasam pe dl. (cu "d" mic) Vlad sa le faca educatia de care au nevoie. Sigur vor reveni pe "calea cea buna". Succes in acest proiect dar si in celelalte proiecte pe care sunt convins ca le desfasurati cu succes in folosul societatii.

Anonim spunea...

Este o aberatie care demonstreaza ca crestinismul nu are nicio legatura cu toleranta si dragostea pentru semenii nostri.
Pacat ca in numele lui Dumnezeu instigati la ura. mai bine ati face ordine in gradina proprie: preoti securisti, pedofili, alcoolisti etc.

Anonim spunea...

draga Sandu, cine a pomenit sau macar insinuat de izolare? Si unde am zis eu ca ma erijez in educator? Si de unde si pana unde la marsul de luni a dictat cineva homosexualilor ce s afaca in dormitor? Tu esti macar curios sa citesti un articol despre mars din cele publicate in mass-media? Daca vei avea bunavointa asta, vei vedea ca acest mars s-a dorit ca un protest la adresa exhibitionismului lor public si la pretentiile ca ale lor cupluri sa aiba aceleasi drepturi cu cele ale familia normala: drept de mostenire, de adoptie etc etc
Ti-am dat un link cu fotografii, cred eu, relevante, pentru a vedea cat de departe au ajuns ei in anumite state americane. lucru care nu mi se pare tolerabil in Romania. Si ma refer la spatiul public.
Cei care au protestat luni nu doresc sa devina vreun soi de "Big Brother" care s aii urmareasca pe acest oropsiti. Pur si simplu nu vrem sa ne forteze ei sa le acceptam anormalitatea si cu atat mai putin sa aiba pretentia de a ne educa copiii in a aprecia asemenea anormalitate. Punct.
Acelasi rationament este valabil si pt Zoli. Nu a instigat nimeni din participantii la marsul de luni la ura. Ar fi mai bine sa te informezi inainte de a emite asemenea ineptii.

varvara spunea...

Sustin punctul de vedere al Domnului Vlad.Nu avem nimic cu ei , ci cu pacatul pe care-l afiseaza ca pe o normaliate (ceea ce nu este).Nu putem sa trecem cu vederea un rau care ni se impune, noua, majoritatii.Un pacat importat de niste inconstienti platiti si cumparati de niste venetici.