joi, 22 mai 2008

Pericolele homosexualitatii - Avertizare prin conferinta publica

Asociatia Ziaristilor si Editorilor Crestini va invita maine, vineri, 23 mai, la ora 11.00, la conferinta-avertizare publica "Pericolele homosexualitatii – agresiunea asupra familiei, moralei si ordinii publice".

Conferinta se desfasoara la sediului revistei "Actualitatea romaneasca", din str Justitiei nr 54, etj 3, cladirea Ascensorul, langa Sfanta Manastire Antim, si este organizata impreuna cu Asociatia Provita, Asociatia Christiana, Alianta Familiilor din Romania si Grupul de Reflexie pentru Protectia Familiei, cu binecuvantarea Bisericii.

Prof Dr Pavel Chirila din partea Asociatiei Christiana si a Grupului de Reflexie pentru Protectia Familiei va prezenta lucrarea "Bolile homosexualilor" - Aspecte medicale si teologice.

Asociatia Provita va prezenta stadiul contestatiei depuse in instanta in vederea suspendarii Marsului homosexualilor, programat pentru sambata aceasta si prin care este sfidata ordinea publica si morala romaneasca.

Reprezentanti ai Asociatiei Ziaristilor si Editorilor Crestini (AZEC) vor prezenta formele de manipulare media si agresiunile publice de tip homosexual in special la adresa copiilor.

Alianta Familiilor va prezenta un punct de vedere despre necesitatea intaririi Codului Familiei.

Sunt invitati si asteptati reprezentanti ai celor trei mari religii monoteiste.

Va fi emis un avertisment public la adresa autoritatilor locale si ale statului.

UPDATE
O relatare de la conferinta de presa puteti citi in ZIUA.
Pe blogul lui Victor Roncea gasiti si alte reflectari in presa.

2 Comentários:

Anonim spunea...

Anul acesta vad ca e intr-adevar primul an in care exista eforturi sustinute si convingatoare de a pune piedici propagandei homosexuale! Ideea e sa nu aiba loc numai in aceasta perioada, ci pe cat posibil cat mai des si mai sustinut (eventual o conferinta internationala a asociatiilor care promoveaza familia si valorile ei). Si nu in ultimul rand o puternica mediatizare, in presa si TV.

varvara spunea...

Felicitari.Ma bucur ca ziaristii crestini iau atitudine.Nu putem face abstractie de aceste lucruri.Este vremea antihristului, dar noi trebuie sa-l marturisim pe Hristos si-n aceste vremuri.Altfel ne inghit vremurile.