marți, 25 noiembrie 2008

Vaccinarea contra cancerului de col uterin, refuzată în masă

Campania de imunizare împotriva cancerului de col a debutat cu stângul, cei mai mulţi părinţi refuzând tratamentul pe motiv că nu sunt suficient informaţi - scrie Evenimentul Zilei.
Se pare că românii nu sînt chiar aşa de ignoranţi şi inconştienţi pe cît şi i-au imaginat unii.
Mai multe despre pericolele vaccinului Silgard/Gardasil, astăzi începînd cu ora 17.00, în conferinţa de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă, organizată de Asociaţia „Christiana”, Asociaţia „Pro Vita”, Asociaţia „Sfintii Martiri Brancoveni” şi Asociaţia „Rost”, la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu” (bd. Iancu de Hunedoara 30-32).

Persoane de contact:
Andreea Băndoiu, tel. 0788.436.195
Rafael Udrişte, tel. 0748.034.951

UPDATE
Mai multe ziare scriu despre debutul cu stingul in campania de vaccinare. Cititi aici.

5 Comentários:

Anonim spunea...

Era normal. Nu am devenit, vorba doamnei din Evenimentul, cobaii lor. Sa-si faca madam Madeleine Albright unul in gusa, apoi la tot neamul ei si, dupa 40 de ani, mai vorbim.

Anonim spunea...

Slava Domnului! Am auzit si eu de pe grupul yahoo Pro Vita ca sunt clase intregi de copii care refuza vaccinul. Cei mai multi dintre ei s-au informat de pe site-urile ortodoxe despre pericolul vaccinarii. Cel putin la mine pe blog de o saptamana incoace e subiectul numarul unu la cautari, si au fost foarte multe, numai ieri aproape 400.

Anonim spunea...

Acesta este un atac pe fata si fara precedent impotriva poporului roman. Acest ministru Nicolaescu trebuie actionat in instanta si trebuie sa raspunda penal pentru angajarea a 30 milioane euro din surse publice pentru un astfel de demers. In conditiile in care aceasa tara are alte probleme de sanatate mai urgente. O actiune publica concertata ar fi de intreprins, daca dorim ca alte incercari precum aceasta sa nu mai urmeze curand asupra noastra.

Anca Stati
Bucuresti

Anonim spunea...

Nu exista medicament care sa nu prezinte efecte secundare si totusi le folosim frecvent pentru a ne salva intr-o situatie limita.Numai cine nu a avut o persoana din familie bolnava de cancer nu poate aprecia ce inseamna realizarea vaccinului.Orice vaccin poate avea efecte secundare mai mari sau mai mici in functie de individ dar, a nega si a te opune vaccinarii copilului tau inseamna ca il lasi fara nici o aparare si ar fi pacat sa regreti mai tarziu .Mi - a murit sotia de cancer fiindca m-am luat dupa formulele miraculoase din ,,Formula AS '' SI M-AM dus tarziu la medic .Cancerul nu este o boala cu care te joci .Stiti ca foarte multe medicamente sunt produse prin inginerie genetica si le folositi zilnic fara sa stiti si va salveaza viata.
Daca va iubiti copiii nu refuzati vaccinarea .Din pacate prea multi neaveniti si chiar unii medici cred ca au dreptate.

Anonim spunea...

Despre cancerul de col: mai bine parintii si-ar invata fetele sa fie curate sufleteste. Astfel, daca ar respecta Cuvantul Domnului, nu ar trebui sa aibe toata viata decat maxim un partener: sotul lor cu care s-au Casatorit religios. Orice abatere de la aceasta este pacat de moarte.

Apoi, o Scrisoare deschisa catre Ministrul Sanatati:

Subiect: Solutii Miracol pentru Screening si Radioterapie:

Stimate domnule Ministru,

1. Radio-terapia de ultima generatie nu exista in Romania
Se numeste Hadrono-terapie (www.rsh.ro).
Sunt acceleratoare de ioni grei (ex. protoni) care au proprietatea de a "arde" doar tumora, fara a afecta vecinatatea.

2. Termografia de contact
De asemenea, nu stiu daca ati auzit de prof. Ioan MOGOS (a murit cam de 1-2 ani), inventatorul Termografiei de contact, cu care depista tumori de minim 3 mm oriunde in corp, 100% sigur, din stadii incipiente. Metoda total neinvaziva si sigura, rapida si foarte ieftina.
Prin 2003 se punea problema construirii unui aparat ieftin care se putea cupla usor la orice laptop prin USB. Am auzit ca exista deja acest nou prototip. Este unic in lume.
Adica, Romania ar ajunge pe primul loc in toata lumea prin aplicarea termografiei de contact (Atentie, nu termoviziune, ci termistori asezati pe piele) in depistarea oricarui tip de cancer, si supravegherea evolutiei bolii si a eficacitatii tratamentului.
Dr. Mogos a salvat oameni cu melanom malign folosind termografia, sau cancere de san vindecate complet fara operatie, doar radioterapie sub control termografic (pentru a vedea unde mai exista celule canceroase active). Este un diagnostic revolutionar, 100% romanesc.
In plus, aproape gratis si rapid (max. 10 min. o scanare completa a corpului).


Va multumesc,
Cu respect,
Cristian