joi, 11 iunie 2009

Concurs despre viaţa de familie

Fundaţia “Sfinţii Martiri Brâncoveni” – Constanţa, cu binecuvîntarea Î.P.S. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului şi sub îndrumarea Inspectoratului Şcolar Judetean – Constanţa, organizează prima ediţie a concursului “Cu ce preţ”. Concursul, deschis elevilor şi studenţilor, urmăreşte responsabilizarea noilor generaţii privind viaţa de familie, cunoaşterea efectelor secundare ale contracepţiei şi întreruperii de sarcină şi transmiterea valorilor morale de la dascăl la elev. Concursul constă în răspunsul la un test aflat într-o broşură specială distribuită de Fundaţia “Sfinţii Martiri Brâncoveni”. Se poate răspunde prin poştă sau prin e-mail.
Lucrările sînt primite pînă la 25 iulie 2009, premierea urmînd a fi făcută pe 16 august a.c. Premiile sînt între 100 şi 3000 de lei. Pentru detalii, accesaţi pagina de internet a Şcolii Brâncoveneşti sau contactaţi-l pe dl prof. Adrian Chiagă (tel. 0726 309 556; e-mail: scoala_brancoveneasca@yahoo.com).

2 Comentários:

Anonim spunea...

...concursulul “Cu ce preţ ?”, cu binecuvîntarea Î.P.S. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului....

- pretul corect va fi in euro, dolari, sau lei ?

alin.

Ionut Trandafirescu spunea...

@anonim
e curajoasa afirmatia ta si in acelasi timp corecta insa trebuie sa avem in vedere oamenii care sunt implicati aici. cei de la fundatia Sfintii Martiri Brancoveni sunt niste luptatori, oamenii ce incearca sa pastreze niste valori nealterate, lupta pentru viata in definitiv. faptul ca se acorda niste premii in bani nu e decat apa de ploaie, scopul final fiind unul cu mult mai profund. aceasta din urma activitate a lor, pe langa multe desfasurate in Conastanta, este extraordinara si se doreste promovarea la nivel national. cateodata chiar nu este potrivit sa fim carcotasi :)