duminică, 22 noiembrie 2009

Becali e trimis acasă de electoratul stelist

Suporterii echipei de fotbal Steaua au postat, azi, pe site-ul oficial al fanilor, mai multe poze cu buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale pe care erau scrise mesaje împotriva patronului echipei din Ghencea, informează site-ul FCSteaua.ro.
Suporterii Stelei au decis să-l conteste pe Gigi Becali într-un mod mai puţin obişnuit, iar, după ce au mers la vot, au postat pe site-ul oficial al fanilor roş-albaştri mai multe poze cu buletine de vot pe care erau mesaje anti-Becali. Astfel, pe buletine se puteau citi mesaje precum "Vinde, pleacă, mori" sau "Pleacă din Ghencea", dar şi mesaje obsecene la adresa patronului din Ghencea. De asemenea, pe acelaşi site, suporterii ironizează numele partidului pe care îl conduce Gigi Becali şi spun că vor merge la vot pentru a vota PNG, însă au adaptat denumirea formaţiunii politice care nu se mai numeşte Partidul Noua Generaţie, ci "Pleacă Naiba din Ghencea" sau "Pleacă-N Groapă". Buletinele de vot pe care suporterii au scris mesaje anti-Gigi Becali nu vor fi luate în considerare şi vor fi anulate de membrii comisiilor de vot, pentru că scrierea de mesaje pe acestea nu este permisă.

2 Comentários:

Mirona-Ioana Tatu spunea...

Amuzante "voturi"! :-)))))

Am fost la votare si scria mare un afis prin care se interzicea intrarea in cabinele de vot cu aparate video sau telefoane mobile cu camera foto. Dar cine sa te verifice, ce faci in cabina de vot, dupa ce tragi perdeaua dupa tine? ;-)

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Becali a zis ca-i da voturile lui Geoana. Deci: Geoana, mars din Ghencea!