vineri, 13 noiembrie 2009

SONDAJ: Viziunea cărui candidat la preşedinţie vă este mai apropiată?

După cum vedeţi, azi am pus pe blog (pe coloana din dreapta) un sondaj de opinie cu privire la candidaţii pe care îi votaţi (sau nu :) ) dvs., cititorii mei.
În caz că sînteţi indecişi, dar aţi vrea să mergeţi la vot, încerc să vă ajut. Intraţi pe acest site, răspundeţi la întrebări, iar rezultatul chestionarului vă va arăta care candidat are o viziune mai apropiată de a dvs. Am făcut şi eu exerciţiul, dar nu vă spun rezultatul, ca să nu vă influenţez :) Totuşi, vă dau un indiciu: sînt foarte departe de Mircea Geoană (de mirare, nu :))) ), aproape de Crin Antonescu, dar şi mai aproape de alţi doi candidaţi.
Ei, dvs. ce v-a ieşit?

4 Comentários:

ilie spunea...

K.Hunor(70)
S.Oprescu(69)
C.Antonescu(68)
G.Becali(62)
O.C.Iane(62)
C.V.Tudor(57)
R.Cernea(54)
T.Basescu(54)
M.Geoana(46)
Sa fie din cauza ca din 5 angajati ai firmei 4 sint unguri (3 secui) si doar eu roman? :)). Lucram toti de acasa altfel ar trebui sa invat ungureste. Experienta mi-a demonstrat ca sint un alegator prost. Mai degraba as elimina extremele (inclusiv cele de la mijloc! Vadim, Becali) si as inversa ierarhia.

Anonim spunea...

si mie mi-a iesit tot kelemen. nasol. ce sa fac? locul 2, antonescu. cred ca raman la el.

Dan Romescu spunea...

Basescu a fost absolut penibil in dezbaterea cu Antonescu. Smecher, mincinos, tupeist. Este exact ce-i place romanului sa voteze, pentru ca se identifica cu tipul asta de personaj. Ce personaj jalnic a condus tara atatia ani... Dar nu cred ca meritam mai mult.

Anonim spunea...

primu` mi-a iesit Antonescu, iar ultimul Basescu!
taman asa si e! :))