vineri, 27 august 2010

A apărut revista Mişcarea

Comunicat

Începând din luna august, pe piaţa de publishing din România a apărut o nouă revista de nişă, Mişcarea, dedicată profesioniştilor din transporturi.

Mişcarea este o revistă quality şi a apărut din necesitatea celor implicaţi în domeniul transporturilor, manageri, conducători auto sau autorităţi de reglementare, de a se regăsi în paginile unei publicaţii care să reflecte realităţile din acest sector, prezentate de mass-media generaliste doar în cazuri excepţionale.

Revista are o apariţie lunară şi îşi propune să devină o oglindă fidelă a domeniului transporturilor, care să fie deopotrivă călăuză, ajutor şi arbitru pentru toţi jucătorii de pe piaţă.

Prin intermediul marilor genuri jurnalistice – interviu, anchetă, reportaj, analiză –, Mişcarea abordează subiecte de interes pentru profesioniştii în transporturi, dar şi pentru cei care sunt afectaţi de problemele apărute în domeniul transporturilor.

Redacţia este acătuită din jurnalişti cu minimum 17 ani de experienţă în presă, laureaţi ai concursurilor profesionale organizate de Clubul Român de Presă şi de Freedom House.

Conceptul grafic al revistei, realizat de Bogdan Căruntu, este distinct pe piaţa de publishing din România şi îmbină paginile redacţionale alb-negru cu paginile de publicitate color. De asemenea, publicaţia apare într-un format special de 17,5 pe 25 de cm.

Începând din luna septembrie, revista Mişcarea va putea fi achiziţionată de la centrele de difuzare a presei din ţară, precum şi din reţelele de benzinării, la preţul de 7,9 lei.

Revista Mişcarea este editată de SC TIR 2000 Filiala Bucureşti SRL.


Nicoleta Păduraru

coodonator marketing

revista Mişcarea

marketing@revistamiscarea.ro

Seja o primeiro a comentar