marți, 28 mai 2013

Opriţi defăimarea Sfîntului Închisorilor!

Joi, 30 mai a.c., între orele 15.00 şi 17.00, în Piaţa Victoriei, pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa, Fundaţia “Ion Gavrilă Ogoranu” şi Asociaţia “Rost”, împreună cu alte asociaţii civice, organizează un protest împotriva guvernului, care a dictat defăimarea lui Valeriu Gafencu – Sfîntul închisorilor.
Prin retragerea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Tg. Ocna, sub acuzaţia de fascism, guvernul Victor Ponta şi inspiratorii săi de la Institutul Elie Wiesel intenţionează să-l supună oprobiului public pe Sfîntul închisorilor.
Manifestarea noastră se va desfăşura în acelaşi timp cum şedinţa Consiliului Local Tg. Ocna, care va trebui să-şi dea votul formal pentru decizia luată deja la Bucureşti.
Sînt aşteptaţi să participe toţi cei care au conştiinţă naţională şi credinţă creştină. Singurele însemne permise la miting sînt crucea şi drapelul tricolor.
De asemenea, vă îndemnăm să veniţi fiecare cu portretul lui Valeriu Gafencu.

4 Comentários:

Anonim spunea...

Luptati pina la capat
De ce le e frica guvernatilor?
Pentru ca ei nu vor sa aiba istorie , nici tara , nici Dumnezeu,nici traditie.
Un spañol a fost la bisrica ortodoxa rusa din Madrid si la intrebat pe perotul rus:
Dvs il cunoasteti pe capitanul?
Perotul il intreaba , cine?
spañolul raspunde pe Zelea Codranu.Preotul iesi afara din biserica ca imi pierd piinea a din cauza Ta .Sapñolul il intreaba de ce va e frica.
Capitanul este cumoscut si in Mexic , are o pagina web in spañola excelenta. Preotu insista te rog sa iesi afara , bineinteles tot el preotul a dat o circulara la toate bisericile ortodoxe din Spaña ca ac catolic spañol este nebun si provoaca dezordine in biserici.Dar el nu se lasa , a zis ca o sa ii fac a o publicitate in facebook de o s a il cunoasca pe captan si o sa il respecte , iar pe preot il lasa fara piine
deci daca un spañol apara demniatea lui Zelea Codreanu , noi romani ce face ? Ii lasam pe guvrmnati sa ne stearaga istoria?

pret bun spunea...

Sa nu lasam guvernantii sa ne stearga istoria! Daca stam nepasatori, vom suporta consecintele!

pret bun spunea...

Daca nu luam atitudine, istoria se va repeta! Sa mergem joi dupa 15 la Antipa!

Anonim spunea...

ce traba are codreanu cu Valeriu? sunt alte trairi,