joi, 8 octombrie 2015

Creştinii români vor fi persecutaţi prin lege

Publicistul Corneliu Berari atrage atenţia că, prin recent adoptata de către Senat lege "anti-defăimare", se trece într-o nouă etapă a prigoanei contra creştinilor. Ni se pune botniţă cu adevărat, iar cei care vor încerca să-şi exercite dreptul constituţional la libera exprimare vor fi amendaţi sau închişi.
"Încă un rând de cătușe și de călușe se mai pregătește pentru români. La pachet cu legea 217/2015 și cu legile big brother, legea “defăimării” promovată de Liviu Dragnea și adoptată suspect de repede de Senatul României în ziua de 7 octombrie 2015  pune la dispoziția organelor statului român un instrument juridic suficient de elastic pentru a putea băga la pușcărie / penaliza pe practic oricine are alte păreri decât cele conforme cu ideologia corectitudinii politice.
Dacă legea asta e promulgată de Iohannis, corectitudinea politică devine practic religie de stat în România. Inevitabil, Biserica și toți cei care, în virtutea credințelor lor, vor adopta în mod public poziții considerate “defăimătoare” și “incorecte politic” vor suferi rigorile legii penale. Ținând seama de ce s-a petrecut în alte țări, ne putem aștepta ca pe termen mediu creștinii din România să fie persecutați pentru opiniile și credințele lor aflate în răspăr cu ceea ce ce constituie “corectitudinea politică” a stăpânirii politice actuale, zise și “democratice.” - scrie Corneliu Berari.
Vă recomand să citiţi articolul integral pe Rost Online.

Seja o primeiro a comentar